SALSA CRIOLLA
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
25 g de ceba
25 g de pebrot vermell
25 g de pebrot verd
0.5 gra d’all picat
Oli d’oliva
25 g de tomàquet
0.5 culleradeta de vinagre
0.5 culleradeta de julivert picat
0.25 culleradeta de romaní fresc picat
0.5 culleradeta d’alfàbrega picada
Sal
Pebre
COM HO FEM?
Tallem les verdures primer a la juliana (a tires fines) i després a la brunesa (a daus molt petits). Sofregim suaument la ceba, els pebrots i l’all amb un raig d’oli en un cassó, sense daurar, fins que la verdura estigui tova però no massa feta. Ho retirem del foc, hi afegim el tomàquet, el vinagre, les herbes i un bon raig d’oli sense cobrir-ho del tot. Ho salpebrem i ho reservem a la nevera.
ET RECOMANEM
Ideal per acompanyar carns, verdures o peixos a la brasa.