#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

salsa / vegetal / primavera / estiu / tardor /

SALSA CRIOLLA

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 25 g de ceba

 25 g de pebrot vermell

 25 g de pebrot verd

 0.5 gra d’all picat

 Oli d’oliva

 25 g de tomàquet

 0.5 culleradeta de vinagre

 0.5 culleradeta de julivert picat

 0.25 culleradeta de romaní fresc picat

 0.5 culleradeta d’alfàbrega picada

 Sal

 Pebre

 

 


COM HO FEM?

 

Tallem les verdures primer a la juliana (a tires fines) i després a la brunesa (a daus molt petits). Sofregim suaument la ceba, els pebrots i l’all amb un raig d’oli en un cassó, sense daurar, fins que la verdura estigui tova però no massa feta. Ho retirem del foc, hi afegim el tomàquet, el vinagre, les herbes i un bon raig d’oli sense cobrir-ho del tot. Ho salpebrem i ho reservem a la nevera.

 

ET RECOMANEM

Ideal per acompanyar carns, verdures o peixos a la brasa.