SOPA ORIENTAL DE LLENTIES
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
50 g de ceba picada
0.25 culleradeta de gingebre ratllat
0.5 cullerada d'oli
30 g de patata pelada i tallada a daus
30 g de tomàquet pelat i tallat a daus
0.5 culleradeta de curri
0.5 cullerada de coco ratllat
150 ml d’aigua o brou
60 g de llenties cuites
Sal
Unes gotes de suc de llima o llimona
1 culleradeta de coriandre fresc picat (opcional)
COM HO FEM?
Sofregim la ceba amb el gingebre i l’oli a foc mitjà, remenant fins que estigui transparent. Hi afegim la patata, els tomàquets, el curri, el coco, i ho cuinem durant uns minuts. Hi afegim el brou i ho deixem bullir fins que les patates estiguin toves. Hi afegim les llenties i continuem la cocció durant 5 minuts per integrar els gustos. Acabem posant-hi una mica de sal, el suc de llima o llimona i ho servim amb el coriandre picat per damunt.
ET RECOMANEM
Per acompanyar aquesta sopa, podem fer una truita, tallar-la a tires fines i servir-la dins.