#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / primer / segon / fred / primavera / estiu /

TÀRTAR DE BACALLÀ AMB TOMÀQUETS, OLIVES I PINYONS

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 60 g de bacallà dessalat

 60 g de tomàquet madur

 Sal

 Pebre

 20 g d'olives negres

 15 g de pinyons

 0.25 culleradeta de pell de llimona

 0.25 culleradeta de suc de llimona

 0.5 culleradeta de cibulet tallat finament

 Oli d'oliva extra verge

 

 


COM HO FEM?

 

Tallem el bacallà a daus petits o l’esqueixem. Pelem i tallem el tomàquet a daus petits i el salpebrem. Traiem el pinyol a les olives i les piquem. Barregem el bacallà amb els pinyons, la pell de llimona, el suc, el tomàquet i les olives. Ho amanim tot amb un raig d’oli i ho remenem bé, però suaument. Servim el tàrtar amb el cibulet per sobre.

 

ET RECOMANEM

Podem servir aquest tàrtar com a aperitiu, posant-lo damunt de torradetes. Si el servim com a plat, podem posar-hi uns crostons pel damunt.