#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

acompanyament / vegetal / anual /

TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 1 patata

 Oli d’oliva

 Sal

 Pebre

 Curri

 Pebre vermell

 

 


COM HO FEM?

 

Preescalfem el forn a 200 °C. Rentem les patates amb pell, les tallem amb forma de tascons, les tornem a rentar, les eixuguem i les posem en un bol. Afegim un raig d’oli i sal a les patates, les barregem bé i les disposem en una safata de forn. Les coem fins que estiguin rosses i toves per dintre, uns 35 minuts. Després les condimentem amb una barreja de pebre, pebre vermell i curri.

 

ET RECOMANEM

Aquestes patates poden servir com a guarnició per a carns i peixos o simplement com a aperitiu acompanyades de SALSA DE IOGURT, COGOMBRE I MENTA, o SALSA CREMOSA DE VI RANCI.