TRINXAT D’ESPINACS AMB BOTIFARRA I BACÓ
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
100 g de patates
Sal
0.5 gra d’all
Oli d’oliva
50 g d’espinacs
100 g de botifarra
50 g de bacó
0.25 got de vi blanc
30 ml de nata de cuinar
0.5 culleradeta de mostassa antiga
COM HO FEM?
Bullim les patates tallades a trossos amb aigua i sal. Quan es comencin a desfer, les escorrem i reservem. Tallem els alls a làmines i els daurem en oli d’oliva, hi afegim els espinacs i els deixem coure uns minuts remenant fins que s’evapori tot el líquid. Hi afegim la patata i ho trinxem tot fins a esmicolar la verdura. Ho salpebrem. Tallem la botifarra a trossos i emboliquem cada tros amb el bacon. Daurem els trossos de botifarra, hi afegim el vi i ho deixem reduir a la meitat i hi afegim la nata i la mostassa. Ho cuinem tot fins que s’espesseixi i ho servim amb el trinxat.
ET RECOMANEM
Si volem una presentació més atractiva, podem fer un motlle rodó de verdura i daurar-lo amb oli en una paella antiadherent, per banda i banda.