#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / segon / tardor / tardornova / anual /

TRUITA DE BOLETS A LA PROVENÇAL

Marga Pradas - L'Hora del Tàper- Visitar enllaç


NECESSITAREM




 2 ous

 50 g de xampinyons o altres bolets

 1 cullerada de sofregit de ceba

 1 gra d'all

 Julivert

 Herbes Provençals

 Porradell

 Sal

 Oli

 

 


COM HO FEM?

 

Saltegem els xampinyons tallats a làmines o a trossos petits en una paella amb oli. Condimentem-ho amb all trinxat, julivert picat, herbes provençals i sal, i reservem. Batem els ous i afegim una cullerada de sofregit de ceba i els bolets. Fem la truita al gust i, en el plat, li espolsem una mica de porradell trinxat.

 

ET RECOMANEM

Per a fer aquest plat podem aprofitar qualsevol bolet que hàgim saltat o fet a la planxa per a acompanyar un plat. Com que fer un sofregit de ceba porta una mica d’estona, és recomanable que quan en fem cuinem més del compte per a guardar-lo en petits pots que congelarem o en farem conserva per fer rebost.