#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / segon / anual /

SALMÓ CARAMEL·LITZAT AMB SOJA I MEL

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 150 g de salmó sense pell

 20 g de salsa de soja

 15 g de mel

 2 Unes gotes de vinagre d’arròs

 0.25 gra d’all

 2 de culleradeta de gingebre ratllat

 

Per fer l'amanida fresca:

 

 30 g de mango madur

 30 g de tomàquet madur

 30 g d'alvocat madur

 1 culleradeta de coriandre fresc

 1 culleradeta de vinagre de poma o arròs

 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra

 Sal

 Pebre

 Sèsam torrat

 


COM HO FEM?

 

Tallem la ració de salmó en 2 trossos. Barregem la salsa de soja, la mel, el vinagre, l’all trinxat i el gingebre ratllat. Tallem el mango, el tomàquet pelat i l’alvocat a daus petits, ho barregem tot amb el coriandre picat i ho amanim amb la resta d’ingredients. Enrossim el peix per tots dos costats amb oli calent i hi afegim la salsa, ho cuinem remenant fins que el salmó quedi caramel·litzat. Ho servim amb l’amanida i amb el sèsam per sobre.

 

ET RECOMANEM

Podem preparar aquest plat amb altres peixos o amb pollastre.