BESCUIT INTEGRAL DE PASTANAGA
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
1 ou
50 g de sucre morè
0.75 culleradeta de pell de llimona
75 g de pastanaga pelada i ratllada
75 g de farina d’ametlles
20 g de farina integral
0.25 sobre de llevat
0.25 culleradeta de gingebre en pols
0.25 culleradeta de canyella
1 pessic de sal
Una mica de mantega per al motlle
COM HO FEM?
Preescalfem el forn a 180 °C. Triturem amb el Turmix l’ou, el sucre, la pell de llimona i la pastanaga. Hi afegim la resta d’ingredients i els barregem amb una espàtula. Repartim la massa en un motlle petit o en dos motlles individuals untats amb mantega, i la posem al forn 25 minuts a 180 °C.
ET RECOMANEM
Si fem més quantitat de massa, el temps de cocció serà més llarg. Per exemple, si la fem per a 4 i només en un motlle, trigarà uns 45 minuts. Per saber si està feta, podem punxar el centre amb un escuradents, si surt net, és que ja està. Si no tenim farina integral, podem utilitzar farina blanca i en comptes de farina d’ametlles, podem posar-hi ametlles crues mòltes.