CUES DE GAMBA A LA PLANXA AMB SALSA D’ALVOCAT I IOGURT
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
100 g de cues de gamba
30 g d’alvocat
30 g de iogurt natural
10 ml d’oli d’oliva verge extra
1 pessic de wasabi (opcional)
1 pessic de pell de llima o llimona
Sal
Oli d’oliva
20 g de canonges o enciam
COM HO FEM?
Triturem l’alvocat amb el iogurt, l’oli verge extra i el wasabi. Hi afegim la pell de llima o llimona i la sal, i ho barregem bé. Salem les cues de gamba i les daurem breument amb oli molt calent en una paella, per banda i banda. Servim una base de salsa, els canonges i a sobre les cues de gamba.
ET RECOMANEM
La salsa la podem guardar a la nevera tapada amb paper de plàstic, en contacte amb la superfície de la salsa. També podem utilitzar aquesta salsa per a les QUESADILLAS DE POLLASTRE, ENCHILADAS DE VERDURES, o per a qualsevol carn o peix a la planxa o a la brasa.