#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / salsa / fred / anual /

CUES DE GAMBA A LA PLANXA AMB SALSA D’ALVOCAT I IOGURT

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 100 g de cues de gamba

 30 g d’alvocat

 30 g de iogurt natural

 10 ml d’oli d’oliva verge extra

 1 pessic de wasabi (opcional)

 1 pessic de pell de llima o llimona

 Sal

 Oli d’oliva

 20 g de canonges o enciam

 

 


COM HO FEM?

 

Triturem l’alvocat amb el iogurt, l’oli verge extra i el wasabi. Hi afegim la pell de llima o llimona i la sal, i ho barregem bé. Salem les cues de gamba i les daurem breument amb oli molt calent en una paella, per banda i banda. Servim una base de salsa, els canonges i a sobre les cues de gamba.

 

ET RECOMANEM

La salsa la podem guardar a la nevera tapada amb paper de plàstic, en contacte amb la superfície de la salsa. També podem utilitzar aquesta salsa per a les QUESADILLAS DE POLLASTRE, ENCHILADAS DE VERDURES, o per a qualsevol carn o peix a la planxa o a la brasa.