#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

postres / dolç / fred / anual /

GALETES DE MANTEGA

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 50 g de farina

 30 g de mantega a temperatura ambient

 25 g de sucre

 

Per fer diferents gustos

 

 Pell de llimona

 Pell de taronja

 Canyella

 Clau

 Gingebre

 


COM HO FEM?

 

Escalfem el forn a 180 °C. Barregem els ingredients i els pastem fins a obtenir una massa homogènia. Per donar forma a les galetes, fem boletes de massa de la mida d’un raïm, repartim les boletes en una safata amb paper de forn o untada amb mantega i farina, i fem una mica de pressió al centre amb el dit gros per fer-hi una mena de cavitat. Les posem al forn 15 minuts aproximadament o fins que estiguin lleugerament daurades.

 

ET RECOMANEM

Podem omplir les cavitats de les galetes amb melmelada abans de la cocció. També podem arrebossar les boletes amb llavors de sèsam, abans de posar-les a la safata. Una vegada fredes, podem guardar les galetes en un pot de vidre hermètic fora de la nevera.