GALETES DE MANTEGA
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
50 g de farina
30 g de mantega a temperatura ambient
25 g de sucre
Per fer diferents gustos
Pell de llimona
Pell de taronja
Canyella
Clau
Gingebre
COM HO FEM?
Escalfem el forn a 180 °C. Barregem els ingredients i els pastem fins a obtenir una massa homogènia. Per donar forma a les galetes, fem boletes de massa de la mida d’un raïm, repartim les boletes en una safata amb paper de forn o untada amb mantega i farina, i fem una mica de pressió al centre amb el dit gros per fer-hi una mena de cavitat. Les posem al forn 15 minuts aproximadament o fins que estiguin lleugerament daurades.
ET RECOMANEM
Podem omplir les cavitats de les galetes amb melmelada abans de la cocció. També podem arrebossar les boletes amb llavors de sèsam, abans de posar-les a la safata. Una vegada fredes, podem guardar les galetes en un pot de vidre hermètic fora de la nevera.