SALMÓ CARAMEL·LITZAT AMB SOJA I MEL
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
150 g de salmó sense pell
20 g de salsa de soja
15 g de mel
2 Unes gotes de vinagre d’arròs
0.25 gra d’all
2 de culleradeta de gingebre ratllat
Per fer l'amanida fresca:
30 g de mango madur
30 g de tomàquet madur
30 g d'alvocat madur
1 culleradeta de coriandre fresc
1 culleradeta de vinagre de poma o arròs
2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre
Sèsam torrat
COM HO FEM?
Tallem la ració de salmó en 2 trossos. Barregem la salsa de soja, la mel, el vinagre, l’all trinxat i el gingebre ratllat. Tallem el mango, el tomàquet pelat i l’alvocat a daus petits, ho barregem tot amb el coriandre picat i ho amanim amb la resta d’ingredients. Enrossim el peix per tots dos costats amb oli calent i hi afegim la salsa, ho cuinem remenant fins que el salmó quedi caramel·litzat. Ho servim amb l’amanida i amb el sèsam per sobre.
ET RECOMANEM
Podem preparar aquest plat amb altres peixos o amb pollastre.