Experiències de prevenció del malbaratament alimentari

El proper 25 de novembre de 2020 descobrirem experiències per prevenir el malbaratament.
La Plataforma Residus Municipals residusmunicipals.cat organitza les Jornades Tècniques en línia a través d’una Webinar, per donar a conèixer accions sobre prevenció i recollida de residus. Entre les 10 i les 11:30h del dia 25 de novembre descobrirem l’experiència de diferents iniciatives per a prevenir el malbaratament alimentari, amb el programa següent:
– Presentació/Introducció a càrrec de Josep Maria Tost, Director de l’Agència de Residus de Catalunya
– Bloc 1: Implementació de mesures als mercats i supermercats: Botiga Solidària, Ajuntament de Cornellà de Llobregat. A càrrec de Mireya Plaza, tècnica de medi ambient de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.
– Bloc 2: Implementació de mesures als mercats i supermercats: Programa per a la recuperació d’aliments frescos per a persones sense recursos econòmics, Ajuntament de Reus. A càrrec d’Albert Farré, Responsable del Programa de Gestió Alimentària, Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.
– Bloc 3: Implementació de mesures a la restauració: Campanya Remenja’mmm, Rezero i Fundació Banc de Recursos. A càrrec de Laia Carulla, Directora adjunta de projectes de Rezero.
– Bloc 4: Implementació de mesures als centres educatius: Aprofitament excedents alimentaris dels menjadors escolars i residències de la 3a edat, a Sant Just Desvern. A càrrec de Mª Dolors Moreno, Tècnica Auxiliar de medi ambient de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

Ja pots inscriure-t’hi: bit.ly/3p62MVl