BLOG

Experiències de prevenció del malbaratament alimentari

El proper 25 de novembre de 2020 descobrirem experiències per prevenir el malbaratament.
La Plataforma Residus Municipals residusmunicipals.cat organitza les Jornades Tècniques en línia a través d’una Webinar, per donar a conèixer accions sobre prevenció i recollida de residus. Entre les 10 i les 11:30h del dia 25 de novembre descobrirem l’experiència de diferents iniciatives per a prevenir el malbaratament alimentari, amb el programa següent:
– Presentació/Introducció a càrrec de Josep Maria Tost, Director de l’Agència de Residus de Catalunya
– Bloc 1: Implementació de mesures als mercats i supermercats: Botiga Solidària, Ajuntament de Cornellà de Llobregat. A càrrec de Mireya Plaza, tècnica de medi ambient de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.
– Bloc 2: Implementació de mesures als mercats i supermercats: Programa per a la recuperació d’aliments frescos per a persones sense recursos econòmics, Ajuntament de Reus. A càrrec d’Albert Farré, Responsable del Programa de Gestió Alimentària, Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.
– Bloc 3: Implementació de mesures a la restauració: Campanya Remenja’mmm, Rezero i Fundació Banc de Recursos. A càrrec de Laia Carulla, Directora adjunta de projectes de Rezero.
– Bloc 4: Implementació de mesures als centres educatius: Aprofitament excedents alimentaris dels menjadors escolars i residències de la 3a edat, a Sant Just Desvern. A càrrec de Mª Dolors Moreno, Tècnica Auxiliar de medi ambient de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

Ja pots inscriure-t’hi: bit.ly/3p62MVl