sObres Mestres a la Vª Fira de Consum Responsable de Barcelona

Del 20 al 31 de desembre, a la plaça de Catalunya de Barcelona se celebra la Vª Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària, organitzada pel Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona.

En aquesta fira hi trobareu activitats i prop de 60 projectes, entitats i empreses que proposen pràctiques concretes per mitigar l’emergència climàtica des de l’economia social i solidària (ESS) i el consum responsable, amb l’objectiu d’assolir una ciutat i un planeta habitables. A les 38 casetes de la fira hi trobareu artesania, roba i complements tèxtils, productes culturals, joguines, cosmètica i benestar saludable, i altres productes de petit regal. I com no podia ser d’una altra manera també hi haurà alimentació responsable que ens faran reflexionar sobre la importància com a persones consumidores de participar d’una economia que ha de fer una transició ecològica i sobretot sense malbaratar aliments.

Una d’aquestes entitats és sObres Mestres, que de la mà de Nikoletta Theodoridi, professional del món gastronòmic, durà a terme diverses accions per promoure la reducció del malbaratament, l’ús dels aliments de temporada i de proximitat de manera responsable per fer una cuina senzilla i saludable. Durant aquests dies també comptaran amb la col·laboració de la Nevera Solidària, Abrazo Cultural, Zizinia, Chez Lola i altres col·laboradors.

I si voleu fer un viatge gastronòmic, sObres Mestres organitza cada divendres del 17 de gener al 21 de febrer (18 a 21h), Sopes del Món al Casal de la Trinitat Nova. Elaboraran una sopa i viatjaran per tot el món a través dels sabors.

ATENCIÓ: Cal fer inscripció prèvia a: cbtrinitatnova@bcn.cat o per telèfon 677408154 o bé 677408047

Casal de la Trinitat Nova és al carrer de Garbí, 3 (Barcelona)