Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

RECEPTES DE PROFIT

Vols aprofitar un aliment? Troba receptes d'aprofitament per a no malbaratar

  • Filtres
    • COMPOTA DE CEBES I PRUNES

    • PA DE CEBA I PANSES

    • "RISOTTO" INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

    • SOPA DE CEBA

    • CALAMARS ENCEBATS AMB TOMÀQUETS SECS

    • PÚDING DE PA

    • SOPA D'ALL

    • CROSTONS

    • TORRADES DE SANTA TERESA

    • "BREAD AND BUTTER" - PÚDING DE PA I MANTEGA

    • "LATKIES" DE PATATA

    • NYOQUI DE PATATA

    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES

    • AMANIDA DE PATATES, MONGETA I SALMÒ FUMAT

    • MOUSSE GELADA DE PLÀTAN

    • "PAPILLOTTE" DE PLÀTAN

    • BUNYOLS DE PLÀTAN

    • GALETES DE PLÀTAN

    • PASTÍS DE PLÀTAN, LLIMA I CAFÈ

    • BESCUIT TATIN

    • "CRUMBLE" DE POMA O PERA

    • POLLASTRE AMB POMA

    • POMA FLAMBEJADA

    • COMPOTA DE PERA

    • PERES AL VI

    • MILFULLS D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUET I FORMATGE

    • "MUTABAL"

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA

    • COMPOTA DE CEBES I PRUNES

    • PA DE CEBA I PANSES

    • "RISOTTO" INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

    • SOPA DE CEBA

    • CALAMARS ENCEBATS AMB TOMÀQUETS SECS

    • PÚDING DE PA

    • SOPA D'ALL

    • CROSTONS

    • TORRADES DE SANTA TERESA

    • "BREAD AND BUTTER" - PÚDING DE PA I MANTEGA

    • "LATKIES" DE PATATA

    • NYOQUI DE PATATA

    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES

    • AMANIDA DE PATATES, MONGETA I SALMÒ FUMAT

    • MOUSSE GELADA DE PLÀTAN

    • "PAPILLOTTE" DE PLÀTAN

    • BUNYOLS DE PLÀTAN

    • GALETES DE PLÀTAN

    • PASTÍS DE PLÀTAN, LLIMA I CAFÈ

    • BESCUIT TATIN

    • "CRUMBLE" DE POMA O PERA

    • POLLASTRE AMB POMA

    • POMA FLAMBEJADA

    • COMPOTA DE PERA

    • PERES AL VI

    • MILFULLS D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUET I FORMATGE

    • "MUTABAL"

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA

    • COMPOTA DE CEBES I PRUNES

    • PA DE CEBA I PANSES

    • "RISOTTO" INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

    • SOPA DE CEBA

    • CALAMARS ENCEBATS AMB TOMÀQUETS SECS

    • PÚDING DE PA

    • SOPA D'ALL

    • CROSTONS

    • TORRADES DE SANTA TERESA

    • "BREAD AND BUTTER" - PÚDING DE PA I MANTEGA

    • "LATKIES" DE PATATA

    • NYOQUI DE PATATA

    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES

    • AMANIDA DE PATATES, MONGETA I SALMÒ FUMAT

    • MOUSSE GELADA DE PLÀTAN

    • "PAPILLOTTE" DE PLÀTAN

    • BUNYOLS DE PLÀTAN

    • GALETES DE PLÀTAN

    • PASTÍS DE PLÀTAN, LLIMA I CAFÈ

    • BESCUIT TATIN

    • "CRUMBLE" DE POMA O PERA

    • POLLASTRE AMB POMA

    • POMA FLAMBEJADA

    • COMPOTA DE PERA

    • PERES AL VI

    • MILFULLS D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUET I FORMATGE

    • "MUTABAL"

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA