-
-
PA DE CEBA I PANSES
-
CROSTONS
-
"LATKIES" DE PATATA
-
TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES
-
GALETES DE PLÀTAN
-
COMPOTA DE PERA
-
"MUTABAL"
-
ALBERGÍNIES AGRIDOLCES
-
CAVIAR D'ALBERGÍNIA
-
PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ
-
TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA
-
PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR
-
PIRULETA DE FORMATGE I TARONJA
-
PURÉ DE PASTANAGA AMB COCO I CURRI
-
VINAGRETA DE PASTANAGA
-
"CHOP SUEY" - SALTEJAT ORIENTAL DE VERDURES
-
SAMFAINA
-
BOLONYESA VEGETAL
-
TAHINA DE POLLASTRE AMB TOMÀQUET
-
CONFITURA DE TOMÀQUET I PEBRE NEGRE
-
EMPANADES ARGENTINES
-
SALSA BOLONYESA
-
BRANDADA DE PEIX BLANC
-
ROTLLETS CRUIXENTS DE SALMÓ, ESPINACS I MOSTASSA ANTIGA
-
GUACAMOLE
-
"CHUTNEY" DE TARONJA
-
TÀRTAR DE FUET
-
CROQUETES D'EMBOTIT I FORMATGE
-
BROQUETA DE SECRET, CEBA I PRUNES AMB IOGURT D'ESPÈCIES
-
"PANNACOTTA" D'ESPÍGOL AMB FIGUES CARAMEL·LITZADES
-
-
-
PA DE CEBA I PANSES
-
CROSTONS
-
"LATKIES" DE PATATA
-
TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES
-
GALETES DE PLÀTAN
-
COMPOTA DE PERA
-
"MUTABAL"
-
ALBERGÍNIES AGRIDOLCES
-
CAVIAR D'ALBERGÍNIA
-
PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ
-
TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA
-
PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR
-
PIRULETA DE FORMATGE I TARONJA
-
PURÉ DE PASTANAGA AMB COCO I CURRI
-
VINAGRETA DE PASTANAGA
-
"CHOP SUEY" - SALTEJAT ORIENTAL DE VERDURES
-
SAMFAINA
-
BOLONYESA VEGETAL
-
TAHINA DE POLLASTRE AMB TOMÀQUET
-
CONFITURA DE TOMÀQUET I PEBRE NEGRE
-
EMPANADES ARGENTINES
-
SALSA BOLONYESA
-
BRANDADA DE PEIX BLANC
-
ROTLLETS CRUIXENTS DE SALMÓ, ESPINACS I MOSTASSA ANTIGA
-
GUACAMOLE
-
"CHUTNEY" DE TARONJA
-
TÀRTAR DE FUET
-
CROQUETES D'EMBOTIT I FORMATGE
-
BROQUETA DE SECRET, CEBA I PRUNES AMB IOGURT D'ESPÈCIES
-
"PANNACOTTA" D'ESPÍGOL AMB FIGUES CARAMEL·LITZADES
-
-
-
PA DE CEBA I PANSES
-
CROSTONS
-
"LATKIES" DE PATATA
-
TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES
-
GALETES DE PLÀTAN
-
COMPOTA DE PERA
-
"MUTABAL"
-
ALBERGÍNIES AGRIDOLCES
-
CAVIAR D'ALBERGÍNIA
-
PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ
-
TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA
-
PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR
-
PIRULETA DE FORMATGE I TARONJA
-
PURÉ DE PASTANAGA AMB COCO I CURRI
-
VINAGRETA DE PASTANAGA
-
"CHOP SUEY" - SALTEJAT ORIENTAL DE VERDURES
-
SAMFAINA
-
BOLONYESA VEGETAL
-
TAHINA DE POLLASTRE AMB TOMÀQUET
-
CONFITURA DE TOMÀQUET I PEBRE NEGRE
-
EMPANADES ARGENTINES
-
SALSA BOLONYESA
-
BRANDADA DE PEIX BLANC
-
ROTLLETS CRUIXENTS DE SALMÓ, ESPINACS I MOSTASSA ANTIGA
-
GUACAMOLE
-
"CHUTNEY" DE TARONJA
-
TÀRTAR DE FUET
-
CROQUETES D'EMBOTIT I FORMATGE
-
BROQUETA DE SECRET, CEBA I PRUNES AMB IOGURT D'ESPÈCIES
-
"PANNACOTTA" D'ESPÍGOL AMB FIGUES CARAMEL·LITZADES
-
- 1
- 2