Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

RECEPTES DE PROFIT

Vols aprofitar un aliment? Troba receptes d'aprofitament per a no malbaratar

  • Filtres
  • Acompanyament
    • PA DE CEBA I PANSES

    • CROSTONS

    • "LATKIES" DE PATATA

    • TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES

    • GALETES DE PLÀTAN

    • COMPOTA DE PERA

    • "MUTABAL"

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA

    • PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR

    • PIRULETA DE FORMATGE I TARONJA

    • PURÉ DE PASTANAGA AMB COCO I CURRI

    • VINAGRETA DE PASTANAGA

    • "CHOP SUEY" - SALTEJAT ORIENTAL DE VERDURES

    • SAMFAINA

    • BOLONYESA VEGETAL

    • TAHINA DE POLLASTRE AMB TOMÀQUET

    • CONFITURA DE TOMÀQUET I PEBRE NEGRE

    • EMPANADES ARGENTINES

    • SALSA BOLONYESA

    • BRANDADA DE PEIX BLANC

    • ROTLLETS CRUIXENTS DE SALMÓ, ESPINACS I MOSTASSA ANTIGA

    • GUACAMOLE

    • "CHUTNEY" DE TARONJA

    • TÀRTAR DE FUET

    • CROQUETES D'EMBOTIT I FORMATGE

    • BROQUETA DE SECRET, CEBA I PRUNES AMB IOGURT D'ESPÈCIES

    • "PANNACOTTA" D'ESPÍGOL AMB FIGUES CARAMEL·LITZADES

    • PA DE CEBA I PANSES

    • CROSTONS

    • "LATKIES" DE PATATA

    • TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES

    • GALETES DE PLÀTAN

    • COMPOTA DE PERA

    • "MUTABAL"

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA

    • PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR

    • PIRULETA DE FORMATGE I TARONJA

    • PURÉ DE PASTANAGA AMB COCO I CURRI

    • VINAGRETA DE PASTANAGA

    • "CHOP SUEY" - SALTEJAT ORIENTAL DE VERDURES

    • SAMFAINA

    • BOLONYESA VEGETAL

    • TAHINA DE POLLASTRE AMB TOMÀQUET

    • CONFITURA DE TOMÀQUET I PEBRE NEGRE

    • EMPANADES ARGENTINES

    • SALSA BOLONYESA

    • BRANDADA DE PEIX BLANC

    • ROTLLETS CRUIXENTS DE SALMÓ, ESPINACS I MOSTASSA ANTIGA

    • GUACAMOLE

    • "CHUTNEY" DE TARONJA

    • TÀRTAR DE FUET

    • CROQUETES D'EMBOTIT I FORMATGE

    • BROQUETA DE SECRET, CEBA I PRUNES AMB IOGURT D'ESPÈCIES

    • "PANNACOTTA" D'ESPÍGOL AMB FIGUES CARAMEL·LITZADES

    • PA DE CEBA I PANSES

    • CROSTONS

    • "LATKIES" DE PATATA

    • TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES

    • GALETES DE PLÀTAN

    • COMPOTA DE PERA

    • "MUTABAL"

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA

    • PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR

    • PIRULETA DE FORMATGE I TARONJA

    • PURÉ DE PASTANAGA AMB COCO I CURRI

    • VINAGRETA DE PASTANAGA

    • "CHOP SUEY" - SALTEJAT ORIENTAL DE VERDURES

    • SAMFAINA

    • BOLONYESA VEGETAL

    • TAHINA DE POLLASTRE AMB TOMÀQUET

    • CONFITURA DE TOMÀQUET I PEBRE NEGRE

    • EMPANADES ARGENTINES

    • SALSA BOLONYESA

    • BRANDADA DE PEIX BLANC

    • ROTLLETS CRUIXENTS DE SALMÓ, ESPINACS I MOSTASSA ANTIGA

    • GUACAMOLE

    • "CHUTNEY" DE TARONJA

    • TÀRTAR DE FUET

    • CROQUETES D'EMBOTIT I FORMATGE

    • BROQUETA DE SECRET, CEBA I PRUNES AMB IOGURT D'ESPÈCIES

    • "PANNACOTTA" D'ESPÍGOL AMB FIGUES CARAMEL·LITZADES

  • 1
  • 2