Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

RECEPTES DE PROFIT

Vols aprofitar un aliment? Troba receptes d'aprofitament per a no malbaratar

  • Filtres
  • Anual
    • COMPOTA DE CEBES I PRUNES

    • PA DE CEBA I PANSES

    • PÚDING DE PA

    • SOPA D'ALL

    • CROSTONS

    • "BREAD AND BUTTER" - PÚDING DE PA I MANTEGA

    • TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES

    • BUNYOLS DE PLÀTAN

    • GALETES DE PLÀTAN

    • MILFULLS D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUET I FORMATGE

    • "ALMADROC" (Allioli de formatge)

    • LASANYA DE PERA I FORMATGE

    • PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR

    • "QUESADILLAS" DE VERDURES

    • PIRULETA DE FORMATGE I TARONJA

    • HUMMUS

    • OU AMB FORMATGE

    • CREPS DE BACÓ I PORRO

    • "BROWNIE"

    • BESCUIT D'AMETLLES

    • PURÉ DE PASTANAGA AMB COCO I CURRI

    • CREMA DE PASTANAGA AMB XAMPINYONS I GERMINATS

    • BESCUIT INTEGRAL DE PASTANAGA

    • AMANIDA DE PASTANAGA, POLLASTRE I TARONJA

    • VINAGRETA DE PASTANAGA

    • "CHOP SUEY" - SALTEJAT ORIENTAL DE VERDURES

    • ARRÒS DE CALAMAR

    • "QUESADILLAS" DE POLLASTRE

    • AMANIDA DE POLLASTRE I POMA AL CURRI

    • CROQUETES DE POLLASTRE

    • COMPOTA DE CEBES I PRUNES

    • PA DE CEBA I PANSES

    • PÚDING DE PA

    • SOPA D'ALL

    • CROSTONS

    • "BREAD AND BUTTER" - PÚDING DE PA I MANTEGA

    • TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES

    • BUNYOLS DE PLÀTAN

    • GALETES DE PLÀTAN

    • MILFULLS D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUET I FORMATGE

    • "ALMADROC" (Allioli de formatge)

    • LASANYA DE PERA I FORMATGE

    • PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR

    • "QUESADILLAS" DE VERDURES

    • PIRULETA DE FORMATGE I TARONJA

    • HUMMUS

    • OU AMB FORMATGE

    • CREPS DE BACÓ I PORRO

    • "BROWNIE"

    • BESCUIT D'AMETLLES

    • PURÉ DE PASTANAGA AMB COCO I CURRI

    • CREMA DE PASTANAGA AMB XAMPINYONS I GERMINATS

    • BESCUIT INTEGRAL DE PASTANAGA

    • AMANIDA DE PASTANAGA, POLLASTRE I TARONJA

    • VINAGRETA DE PASTANAGA

    • "CHOP SUEY" - SALTEJAT ORIENTAL DE VERDURES

    • ARRÒS DE CALAMAR

    • "QUESADILLAS" DE POLLASTRE

    • AMANIDA DE POLLASTRE I POMA AL CURRI

    • CROQUETES DE POLLASTRE

    • COMPOTA DE CEBES I PRUNES

    • PA DE CEBA I PANSES

    • PÚDING DE PA

    • SOPA D'ALL

    • CROSTONS

    • "BREAD AND BUTTER" - PÚDING DE PA I MANTEGA

    • TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES

    • BUNYOLS DE PLÀTAN

    • GALETES DE PLÀTAN

    • MILFULLS D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUET I FORMATGE

    • "ALMADROC" (Allioli de formatge)

    • LASANYA DE PERA I FORMATGE

    • PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR

    • "QUESADILLAS" DE VERDURES

    • PIRULETA DE FORMATGE I TARONJA

    • HUMMUS

    • OU AMB FORMATGE

    • CREPS DE BACÓ I PORRO

    • "BROWNIE"

    • BESCUIT D'AMETLLES

    • PURÉ DE PASTANAGA AMB COCO I CURRI

    • CREMA DE PASTANAGA AMB XAMPINYONS I GERMINATS

    • BESCUIT INTEGRAL DE PASTANAGA

    • AMANIDA DE PASTANAGA, POLLASTRE I TARONJA

    • VINAGRETA DE PASTANAGA

    • "CHOP SUEY" - SALTEJAT ORIENTAL DE VERDURES

    • ARRÒS DE CALAMAR

    • "QUESADILLAS" DE POLLASTRE

    • AMANIDA DE POLLASTRE I POMA AL CURRI

    • CROQUETES DE POLLASTRE