Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

RECEPTES DE PROFIT

Vols aprofitar un aliment? Troba receptes d'aprofitament per a no malbaratar

  • Filtres
  • Fred
    • PÚDING DE PA

    • "BREAD AND BUTTER" - PÚDING DE PA I MANTEGA

    • MOUSSE GELADA DE PLÀTAN

    • BESCUIT TATIN

    • MILFULLS D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUET I FORMATGE

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA

    • PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ

    • "MOUSSAKA" DE BOLETS I PERNIL

    • "COULANT" DE BOLETS

    • PIRULETA DE FORMATGE I TARONJA

    • HUMMUS

    • AMANIDA DE CIGRONS, POMA I PERNIL

    • EMPEDRAT

    • MONGETES AMB CLOÏSSES

    • OU AMB FORMATGE

    • TAHINA D'OUS I CARXOFES

    • BESCUIT INTEGRAL DE PASTANAGA

    • AMANIDA DE POLLASTRE I POMA AL CURRI

    • SOPA DE PA AMB TOMÀQUET

    • TÀRTAR DE BACALLÀ AMB TOMÀQUETS, OLIVES I PINYONS

    • TOMÀQUET FARCIT DE FORMATGE FUMAT I PERNIL DOLÇ AMB OLI DE NOUS

    • AMANIDA D’ALVOCAT, POMA, RUCA I GAMBES

    • TÀRTAR DE SALMÓ, ALVOCAT, MANGO I SAFRÀ

    • CREMA FREDA D'ALVOCAT AMB CEBA, PEBROT I POLLASTRE

    • CUES DE GAMBA A LA PLANXA AMB SALSA D'ALVOCAT I IOGURT

    • "CHUTNEY" DE TARONJA

    • MOUSSE DE XOCOLATA AMB TARONJA

    • ALMÍVAR DE TARONJA

    • TARONGES CARAMEL·LITZADES AMB XOCOLATA

    • PÚDING DE PA

    • "BREAD AND BUTTER" - PÚDING DE PA I MANTEGA

    • MOUSSE GELADA DE PLÀTAN

    • BESCUIT TATIN

    • MILFULLS D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUET I FORMATGE

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA

    • PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ

    • "MOUSSAKA" DE BOLETS I PERNIL

    • "COULANT" DE BOLETS

    • PIRULETA DE FORMATGE I TARONJA

    • HUMMUS

    • AMANIDA DE CIGRONS, POMA I PERNIL

    • EMPEDRAT

    • MONGETES AMB CLOÏSSES

    • OU AMB FORMATGE

    • TAHINA D'OUS I CARXOFES

    • BESCUIT INTEGRAL DE PASTANAGA

    • AMANIDA DE POLLASTRE I POMA AL CURRI

    • SOPA DE PA AMB TOMÀQUET

    • TÀRTAR DE BACALLÀ AMB TOMÀQUETS, OLIVES I PINYONS

    • TOMÀQUET FARCIT DE FORMATGE FUMAT I PERNIL DOLÇ AMB OLI DE NOUS

    • AMANIDA D’ALVOCAT, POMA, RUCA I GAMBES

    • TÀRTAR DE SALMÓ, ALVOCAT, MANGO I SAFRÀ

    • CREMA FREDA D'ALVOCAT AMB CEBA, PEBROT I POLLASTRE

    • CUES DE GAMBA A LA PLANXA AMB SALSA D'ALVOCAT I IOGURT

    • "CHUTNEY" DE TARONJA

    • MOUSSE DE XOCOLATA AMB TARONJA

    • ALMÍVAR DE TARONJA

    • TARONGES CARAMEL·LITZADES AMB XOCOLATA

    • PÚDING DE PA

    • "BREAD AND BUTTER" - PÚDING DE PA I MANTEGA

    • MOUSSE GELADA DE PLÀTAN

    • BESCUIT TATIN

    • MILFULLS D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUET I FORMATGE

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA

    • PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ

    • "MOUSSAKA" DE BOLETS I PERNIL

    • "COULANT" DE BOLETS

    • PIRULETA DE FORMATGE I TARONJA

    • HUMMUS

    • AMANIDA DE CIGRONS, POMA I PERNIL

    • EMPEDRAT

    • MONGETES AMB CLOÏSSES

    • OU AMB FORMATGE

    • TAHINA D'OUS I CARXOFES

    • BESCUIT INTEGRAL DE PASTANAGA

    • AMANIDA DE POLLASTRE I POMA AL CURRI

    • SOPA DE PA AMB TOMÀQUET

    • TÀRTAR DE BACALLÀ AMB TOMÀQUETS, OLIVES I PINYONS

    • TOMÀQUET FARCIT DE FORMATGE FUMAT I PERNIL DOLÇ AMB OLI DE NOUS

    • AMANIDA D’ALVOCAT, POMA, RUCA I GAMBES

    • TÀRTAR DE SALMÓ, ALVOCAT, MANGO I SAFRÀ

    • CREMA FREDA D'ALVOCAT AMB CEBA, PEBROT I POLLASTRE

    • CUES DE GAMBA A LA PLANXA AMB SALSA D'ALVOCAT I IOGURT

    • "CHUTNEY" DE TARONJA

    • MOUSSE DE XOCOLATA AMB TARONJA

    • ALMÍVAR DE TARONJA

    • TARONGES CARAMEL·LITZADES AMB XOCOLATA

  • 1
  • 2