Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

RECEPTES DE PROFIT

Vols aprofitar un aliment? Troba receptes d'aprofitament per a no malbaratar

  • Filtres
  • Salsa
    • COMPOTA DE CEBES I PRUNES

    • "RISOTTO" INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • "ALMADROC" (Allioli de formatge)

    • CREMA DE PASTANAGA AMB XAMPINYONS I GERMINATS

    • VINAGRETA DE PASTANAGA

    • "CHOP SUEY" - SALTEJAT ORIENTAL DE VERDURES

    • SAMFAINA

    • "COULIS" DE PEBROT ESCALIVAT

    • SALSA CRIOLLA

    • BOLONYESA VEGETAL

    • "COULIS" DE TOMÀQUET

    • SALSA DE TOMÀQUET I ALL TORRAT

    • CONSERVA DE TOMÀQUET

    • QUÈTXUP CASOLÀ

    • "ENCHILADAS" DE VERDURA I OU

    • SALSA BOLONYESA

    • SALMÓ CARAMEL·LITZAT AMB SOJA I MEL

    • SALSA PESTO

    • "COULIS" DE PÈSOLS I FONOLL AMB BOTIFARRA NEGRA

    • TÀRTAR DE SALMÓ, ALVOCAT, MANGO I SAFRÀ

    • CUES DE GAMBA A LA PLANXA AMB SALSA D'ALVOCAT I IOGURT

    • GUACAMOLE

    • "CHUTNEY" DE TARONJA

    • SALSA DE IOGURT, COGOMBRE I MENTA

    • SALSA DE IOGURT I SAFRÀ

    • "COULIS" DE JULIVERT

    • “FONDUTTA” – CREMA DE FORMATGE

    • COMPOTA DE CEBES I PRUNES

    • "RISOTTO" INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • "ALMADROC" (Allioli de formatge)

    • CREMA DE PASTANAGA AMB XAMPINYONS I GERMINATS

    • VINAGRETA DE PASTANAGA

    • "CHOP SUEY" - SALTEJAT ORIENTAL DE VERDURES

    • SAMFAINA

    • "COULIS" DE PEBROT ESCALIVAT

    • SALSA CRIOLLA

    • BOLONYESA VEGETAL

    • "COULIS" DE TOMÀQUET

    • SALSA DE TOMÀQUET I ALL TORRAT

    • CONSERVA DE TOMÀQUET

    • QUÈTXUP CASOLÀ

    • "ENCHILADAS" DE VERDURA I OU

    • SALSA BOLONYESA

    • SALMÓ CARAMEL·LITZAT AMB SOJA I MEL

    • SALSA PESTO

    • "COULIS" DE PÈSOLS I FONOLL AMB BOTIFARRA NEGRA

    • TÀRTAR DE SALMÓ, ALVOCAT, MANGO I SAFRÀ

    • CUES DE GAMBA A LA PLANXA AMB SALSA D'ALVOCAT I IOGURT

    • GUACAMOLE

    • "CHUTNEY" DE TARONJA

    • SALSA DE IOGURT, COGOMBRE I MENTA

    • SALSA DE IOGURT I SAFRÀ

    • "COULIS" DE JULIVERT

    • “FONDUTTA” – CREMA DE FORMATGE

    • COMPOTA DE CEBES I PRUNES

    • "RISOTTO" INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • "ALMADROC" (Allioli de formatge)

    • CREMA DE PASTANAGA AMB XAMPINYONS I GERMINATS

    • VINAGRETA DE PASTANAGA

    • "CHOP SUEY" - SALTEJAT ORIENTAL DE VERDURES

    • SAMFAINA

    • "COULIS" DE PEBROT ESCALIVAT

    • SALSA CRIOLLA

    • BOLONYESA VEGETAL

    • "COULIS" DE TOMÀQUET

    • SALSA DE TOMÀQUET I ALL TORRAT

    • CONSERVA DE TOMÀQUET

    • QUÈTXUP CASOLÀ

    • "ENCHILADAS" DE VERDURA I OU

    • SALSA BOLONYESA

    • SALMÓ CARAMEL·LITZAT AMB SOJA I MEL

    • SALSA PESTO

    • "COULIS" DE PÈSOLS I FONOLL AMB BOTIFARRA NEGRA

    • TÀRTAR DE SALMÓ, ALVOCAT, MANGO I SAFRÀ

    • CUES DE GAMBA A LA PLANXA AMB SALSA D'ALVOCAT I IOGURT

    • GUACAMOLE

    • "CHUTNEY" DE TARONJA

    • SALSA DE IOGURT, COGOMBRE I MENTA

    • SALSA DE IOGURT I SAFRÀ

    • "COULIS" DE JULIVERT

    • “FONDUTTA” – CREMA DE FORMATGE

  • 1