Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

RECEPTES DE PROFIT

Vols aprofitar un aliment? Troba receptes d'aprofitament per a no malbaratar

  • Filtres
  • Tardor
    • SOPA DE CEBA

    • SOPA D'ALL

    • TORRADES DE SANTA TERESA

    • "LATKIES" DE PATATA

    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • "PAPILLOTTE" DE PLÀTAN

    • BESCUIT TATIN

    • "CRUMBLE" DE POMA O PERA

    • POLLASTRE AMB POMA

    • POMA FLAMBEJADA

    • COMPOTA DE PERA

    • "MUTABAL"

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA

    • PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ

    • POLLASTRE, BACÓ, BOLETS I CERVESA

    • "MOUSSAKA" DE BOLETS I PERNIL

    • "RISOTTO" DE BOLETS AMB ENCENALLS DE PERNIL

    • "CAPUCCINO" DE BOLETS

    • "COULANT" DE BOLETS

    • ROTLLETS DE CARBASSÓ, FORMATGE I TOMÀQUET SEC

    • CARBASSÓ FARCIT DE FOTMATGE, NOUS I PERNIL

    • CREMA DE CARBASSÓ I COCO

    • MILFULLS DE CARBASSÓ AMB ALGUES I TOFU

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • AMANIDA DE CIGRONS, POMA I PERNIL

    • SOPA ORIENTAL DE LLENTIES

    • TAHINA D'OUS I CARXOFES

    • SAMFAINA

    • "COULIS" DE PEBROT ESCALIVAT

    • SOPA DE CEBA

    • SOPA D'ALL

    • TORRADES DE SANTA TERESA

    • "LATKIES" DE PATATA

    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • "PAPILLOTTE" DE PLÀTAN

    • BESCUIT TATIN

    • "CRUMBLE" DE POMA O PERA

    • POLLASTRE AMB POMA

    • POMA FLAMBEJADA

    • COMPOTA DE PERA

    • "MUTABAL"

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA

    • PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ

    • POLLASTRE, BACÓ, BOLETS I CERVESA

    • "MOUSSAKA" DE BOLETS I PERNIL

    • "RISOTTO" DE BOLETS AMB ENCENALLS DE PERNIL

    • "CAPUCCINO" DE BOLETS

    • "COULANT" DE BOLETS

    • ROTLLETS DE CARBASSÓ, FORMATGE I TOMÀQUET SEC

    • CARBASSÓ FARCIT DE FOTMATGE, NOUS I PERNIL

    • CREMA DE CARBASSÓ I COCO

    • MILFULLS DE CARBASSÓ AMB ALGUES I TOFU

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • AMANIDA DE CIGRONS, POMA I PERNIL

    • SOPA ORIENTAL DE LLENTIES

    • TAHINA D'OUS I CARXOFES

    • SAMFAINA

    • "COULIS" DE PEBROT ESCALIVAT

    • SOPA DE CEBA

    • SOPA D'ALL

    • TORRADES DE SANTA TERESA

    • "LATKIES" DE PATATA

    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • "PAPILLOTTE" DE PLÀTAN

    • BESCUIT TATIN

    • "CRUMBLE" DE POMA O PERA

    • POLLASTRE AMB POMA

    • POMA FLAMBEJADA

    • COMPOTA DE PERA

    • "MUTABAL"

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA

    • PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ

    • POLLASTRE, BACÓ, BOLETS I CERVESA

    • "MOUSSAKA" DE BOLETS I PERNIL

    • "RISOTTO" DE BOLETS AMB ENCENALLS DE PERNIL

    • "CAPUCCINO" DE BOLETS

    • "COULANT" DE BOLETS

    • ROTLLETS DE CARBASSÓ, FORMATGE I TOMÀQUET SEC

    • CARBASSÓ FARCIT DE FOTMATGE, NOUS I PERNIL

    • CREMA DE CARBASSÓ I COCO

    • MILFULLS DE CARBASSÓ AMB ALGUES I TOFU

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • AMANIDA DE CIGRONS, POMA I PERNIL

    • SOPA ORIENTAL DE LLENTIES

    • TAHINA D'OUS I CARXOFES

    • SAMFAINA

    • "COULIS" DE PEBROT ESCALIVAT